lördag 15 juni 2013

Presenter!


När det varit som jäkligast igår gick jag och hämtade posten, där låg ett paket. När jag öppnade det blev jag så förvånad och glad att jag nästan grät. Ibland är det som att någon högre makt ser till att ens önskningar går i uppfyllelse, eller så är man bara så extremt lyckligt lottad med underbara vänner...kanske både och. Paketet innehöll Promarkers & papper som jag väldigt länge velat ha men inte riktigt lyckats köpa. Det kom från min kompis Ylva som har en jättefin blogg: www.ylvaborg.wordpress.com och är en ständig inspirationskälla med allt fantastiskt hon företar sig. Tusen tack Ylva, du räddade min första semesterdag helt och hållet - från mardröm till önskedröm!

5 kommentarer:

 1. Varsågod! Blev nästan lite tårögd själv när jag läste om din reaktion. Hoppas verkligen du får lite tid över att prova på dem nu!
  Många kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jorå, det har allt prioriterats måleri här hemma! Jättekul, men svårt och ovant. Det tar nog ett tag innan jag lärt mig. Plötsligt går städning och annat fix lite lättare och snabbare för att man ska få tid att sätta sig en stund med sina papper och pennor (köksbordet är avtorkat och redo för att sprida ut sig över).

   Radera
 2. Va fint gjort!!! :D Sötingar..

  SvaraRadera
 3. Älskar när man får muntra upp vänner!
  Det är en sån enkel sak som att tex skicka ett brev på posten, som är bland det bästa jag vet. Man blir så glad utav det lilla.

  Jag hoppas att du får tillbaka den kreativaglöden.

  SvaraRadera
 4. Härligt med överraskningar i vardagen. Vi får hitta en stund att vara kreativa tillsammans, idag fick jag en bok om att teckna ansikten. Nu är det träning, träning och åter träning som gäller så jag kommer ur kan-inte-rita-en-streckgubbe-ens :-) Tack för i lördags förresten, var så kul att träffa er allihop igen. Kram Cina

  SvaraRadera