torsdag 27 juni 2013

"Denna morgon är början på allt"

Jag försöker peppa mig med Petters låt "Början på all", Lars Winnerbäcks "Stort liv" osv. men inget tycks hjälpa idag heller...ute regnar det och kryllar av knott. Inne flödar musik med mer eller mindre peppiga budskap utan att hjälpa särskilt mycket... Inatt var yngsta barnet vaken flera timmar någonstans mellan 2 och 5 ungefär och när jag på allvar vaknade och tvingades gå upp hade klockan nästan blivit 10 och jag är segare än någonsin (eventuellt är hjärnan utbytt mot mossa på något sätt...jag är inte helt säker, men trögtänkt och mossigt är det). Idag är dock början på resten av mitt liv och bara JAG kan ju sätta prägel på hur jag vill hur det ska se ut och just nu gör jag INTE det bästa av situationen, istället skyller jag på olika omständigheter och tenderar att bli bitter. Alltså - ta dig i kragen människa och GÖR NÅGOT. Det senaste har jag försökt tänka att jag ska göra något tråkigt och nödvändigt först, som att plocka ur och i diskmaskinen, tvätta och städa för att sen göra något kul som att skriva, läsa och måla - det har fungerat sådär...oftast slutar det med att gör något enstaka "måste" lagar lunch eller middag och sitter resten av tiden framför Candy Crush...speljävulen är tydligen också någon man kan skylla på för att att varken få något tråkigt eller roligt gjort?

4 kommentarer:

 1. Försök att ta det lugnt,vet själv hur jäkla svårt det är och hur stressad man blir av att inte göra någonting. Men man behöver det också, för att liksom ladda upp sig! Kramar och ses snart!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jo, jag vet att det behöver vara passivt ibland men det är sjukt svårt att vara avslappnad i passivitet (man känner sig liksom förlamad), inte minst eftersom man lever i en hysteriskt prestationssamhälle där man på något sätt är misslyckad om man inte presterar och når olika mål hele tiiin... Så tack för dina stöttande ord kära vän!

   Radera
 2. Tack för i dag!
  Nu är jag också med blogg...
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Lycka till med den och allt annat i ditt liv! Tack själv och bamsekram tillbaka :)

   Radera