onsdag 9 oktober 2013

Organisera mera...


Här finns det att göra med att få ordning i röran, men jäklar så skönt det ska bli när 'var sak har sin plats' och allt onödigt är slängt! 

4 kommentarer:

 1. Oh fyyy... Ångest :P Jag behöver också få iordning på en del saker här hemma, men riktigt så kaotiskt är det inte :) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där var bara toppen på isberget...men fick bort just det där och lite till. Det jäkliga är ju att man bara flyttar runt saker - så fort man ska få bort något måste man riva fram något annat. Jag har minst två papperskassar med kläder i olika storlekar där mkt ska skänkas bort, tack o lov, men även minst två papperskassar med olika papper främst barnteckningar där förmodligen mkt behöver slängas trots att jag vill spara alla. Hoppas du får ordning hos dig...jag knotar vidare här hemma i kaoset ;-) Kram!

   Radera
 2. Rensa i röran är en lisa för själen - jag har röjt som bara den och nu känns det som jag börjar komma ikapp mig någorlunda. Om jag har legat typ 11 år back med fixande så har jag kommit upp mig till ca -2 år! Bra gjort på några månader och GISSA HUR SKÖÖÖÖNT DET KÄNNS. Här ska nog bli riktigt bra vad det lider :-)
  Kämpa på - det är värt mödan. <3 <3 <3 kramar Cina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så roligt att du är inne och kommenterar. Jo, visst ska vi ses och visst är det vansinnigt befriande med mer ordning omkring sig...synd bara att den liksom inte stannar kvar utan ansträngning ;-) Kraaam!

   Radera