lördag 5 oktober 2013

Längtan...


Det är inte alla som har en liten tomte hemma, som dessutom rider på en lila enhörning :-) Den här lilla grabben påpekade sorgligt nog att det var första gången han sett mig måla en bild där jag är glad (hemskt!). I övrigt är det stark längtan efter jul samt lugn och ro hos diverse familjemedlemmar. Tur att vi har denna lilla hustomte att lindra vår längtan. Nu är sista tentan inlämnad och lugnet är på god väg att infinna sig, eller åtminstone försvinner den värsta stressen. 


9 kommentarer:

 1. Heja Kajsa! Du är helt enorm som fixat detta!!! Njut nu och hitta lugnet till familjen. Att ha en sådan hustomte som rider på lila enhöring är något alldeles extra har jag hört. Många kramar till er alla från Cina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jo, men det är ju slitit som f-n på kroppen. Sista tiden har det värkt i hjärtat pga. av all stress o sömnbrist - INTE BRA! Idag har jag sovit, ätit och städat för att ladda batterierna och förbereda för kommande studieperioder. Som du vet MÅSTE det vara någorlunda organiserat här i vårt lilla pluttiga hus för att få ihop allting :-) Allt har ju förfallit. Men vi biter ihop och kommer igen! Det är skönt att göra saker i sin egen takt ett litet tag :-) Hoppas allt är bra med dig och tack för dina kommentarer och att du kikar in här på bloggen :-)

   Radera
  2. Det är dock en jäkla tur att man har så underbara barn som förgyller tillvaron emellanåt - heja tomtenisse :-) ! Det absolut roligaste glömde jag att påpeka i inlägget och det var att han inte lekte att han var en tomte, utan Indiana Jones, 'sidenbandet' var hans piska - hahaha :-D

   Radera
  3. Hahaha, Indiana Jones är ju inte heller det sämsta att ha omkring sig. De är för härliga de små men snart ändå stora kidsen. Jo jag vet ju hur kompakt living ni lever i - beundrar er för detta som du vet.
   Det är kul att kika in här och se hur livet lever med er och ett sätt att hålla lite kontakt. NÅNGÅNG ska vi väl ändå få till det att ses..... när det än blir. Allt bra här på det stora hela. Idag har jag varit extra duktig, har faktiskt promenerat 1 mil så nu tänker jag bara slappa resten av dagen. Kramelikram Cina

   Radera
 2. Vad skönt! Passa på och njut nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det gör jag verkligen! Nu dricker jag grönt, gott lös-te och äter hembakad kärleksmums - MUMMA! :-)

   Radera
 3. Lilla söttomten!! :D Vi får höras längre fram för att planera in den där pysselhelgen.. :)
  Hoppas du kan andas ut lite mer nu iaf och bara vara för en stund.
  Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes! Jag längtar efter syskonpyssel med dig och barne OCH frågar man lilla E vem hon tycker om så rabblar hon upp endast tre namn...och ett av dem är ditt :-) Kul va?! Vi längtar efter dig allihop!

   Radera
  2. Ja!! :) Vi får höras om det i slutet av denna månaden, så kaaaanske jag kan komma i början av november. :) Nemen lilla söta E. Smälter ju lite inombords :D Kramar!

   Radera