lördag 5 oktober 2013

Kontraster...


Det kändes verkligen som att salstentamen igår gick väldigt bra. Jag känner mig så säker på att åtminstone bli godkänd, vilket är en enorm lättnad.


När jag kom hem till alla måsten som jag aldrig hinner eller orkar med var jag tvungen att ta tag i nästa tenta som ska vara inlämnad senast söndag natt. Det hade ju varit skönast om den hade blivit helt klar och inlämnad redan igår, men det blev inte så. Konstigt nog spårade hela kvällen ur och alla var sura och griniga och trötta.

Den här slutspurten alltså, sista krafterna efter fem veckors studier på 200%. Det är såklart inte meningen att det ska gå att ha ett fungerande liv på så här intensiv nivå, men jag tror trots allt att jag kommer klara att skriva en godkänd hemtentamen och på måndag är det över och jag överlevde. Då är det läkning av kroppen och de slitna relationerna med den stackars familjen. På måndag vänder det! Efter regn kommer solsken! :-)

2 kommentarer:

 1. Nygårds Helena Jonsson15 oktober 2013 07:11

  Underbara starka du!!!! Jag håller på att bli knasig här hemma, min kära skrutt hade sönder min dator, nätaggregatet gick sönder när hon ryckte ur sladden så jag har varit utan min dator i en hel månad nu, har du mailat mig utan svar så är förklaringen att jag inte kommer åt min comhemadress från någon annan dator än min stationära klump.
  Vi saknar er massor och hoppas det är bra med er!!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch och fy vilket elände. Såg inte denna kommentar förrän nu, men så roligt att du gått in och kommenterat - alltid lika stor lyckokänsla när det står något nytt (att du tagit dig den tiden att gå in på min blogg och läsa för att sedan skriva något, så värdefullt för mig). Kram och lycka till med ALLT, trots att det är motigt nu.

   Radera