tisdag 26 augusti 2014

4:50 minuter!


Livet är såklart i en ständig förändring hos alla människor på jorden, ibland sker snabbare förändringar och ibland långsammare. Vissa förändringar har man större möjlighet att påverka än andra. Jag följer några få bloggar och får en liten insikt i just de människornas förändring i livet och idag råkade jag kika in på annaritar.com där jag läste att hon kommit i gång med sin löpträning tack vare en bok. Med en liten känsla av "skicka vidare" (hon blev inspirerad och kom igång tack vare Martina Haag och jag blev så inspirerad tack vare Anna) blev jag så pepp på att försöka springa en lite längre sträcka eller längre stund själv idag och 4:50 minuter blev mitt resultat. 

Det kanske låter jätteynkligt med knappt fem minuters jogging, men för mig som brukar ge upp efter knappt 20 sekunder så var detta en extremt stor bedrift och redan efter tre och en halv minut så kände jag att jag VERKLIGEN INTE ORKADE MER...ända tills att jag såg att det bara var tre och en halv minut och kände mig grinfärdig så jag tvingade mig uppför sista backen och fram till den stora eken som jag bestämt mig för att orka springa till (och i backen stod jag nästan still, så segt gick det).

Efteråt hade jag nästan blodsmak i munnen och var helt spak i benen, men kände mig ofattbart nöjd att jag lyckades.

Med andra ord: tusen tack kära Anna! Jag vill också förändra mig och min kropp för att bli både fysiskt och mentalt lite starkare och du är en av dem som inspirerar mig. 

2 kommentarer:

  1. Kul och se att du kommit igång igen efter ett halvår.. Hoppas det inte tar lika lång tid till nästa inlägg.. Saknar dina små söta teckningar så tycker allt du får ta fram pennorna igen och kladda ihop en :D Kraaaam… Och bra kämpat!!!! Nästa gång blir det 5:30.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack syrran :-) Jo, jag längtar också himla mycket efter tecknandet och ska försöka ta mig i kragen snart! KRAAAM!

      Radera