fredag 17 maj 2013

Tillfällen av lugn är sällan långa...

...och jag hann inte skriva klart förra inlägget förrän den lilla tösen vaknade, och kanske är det just därför man njuter så extra mycket av de korta stunderna av lugn. Tack o lov hittade hon en flugsmällare att leka med så att lugnet fortsatte att härska över det lilla hemmet...en liiiten stund till. Jag fick slänga i mig kaffet och den lilla mörka chokladbiten under tystnad åtminstone.

5 kommentarer:

 1. Nygårds Helena Jonsson20 maj 2013 08:29

  Jag blir avundsjuk och vill bo i hus eller åtminstone ett radhus. Skitpengar. Tänk att ha en altan. Jag vill också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jo, den här årstiden är det ju faktiskt underbart de dagar solen skiner och man har en underbar utsikt med fågelkvitter som enda bakgrundsljud...om inte ungarna slåss vill säga ;)

   Radera
  2. Jag tänker ofta på att jag vill ha ut er hit, både dig, Tuva och Cina! Ni är alltid väldigt välkomna vilket jag hoppas ni vet om!

   Radera
 2. Härligt med de små stunderna - det gäller verkligen att ta vara på dem. Underbart att kunna sitta ute och njuta en kopp vad-det-än-må-vara. Idag hade jag önskat mig en uteplats, solen skiner och inte för många måsten som inte kan göras ute.... men med en massa byggställningar utanför balkongen känns det inte så frestande att sätta sig där och filosofera. Kram på er alla från Cina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det lät ju inte så kul...hoppas de byggt klart snart så att du kan njuta av din balkong!

   Radera