tisdag 11 september 2012

Första!


Igår klättrade lilla E upp i soffan och ner igen via pallen på bilden och idag tog hon sina allra första riktiga steg, en vecka före ettårsdagen! Hurra för vår lilla snutt som kan gå...typ...ett par steg. Som förälder är man så galet stolt och lycklig över barnens framsteg att man själv skuttar fram av glädje och vill helst tala om och visa för hela världen detta fantastiska mirakel. Oturligt nog var jag på jobbet då hon tog sina första kliv, men tack vare mobiltelefonen så fick jag reda på det i samma stund det hände. 

3 kommentarer:

 1. Nygårds Helle Jonsson11 september 2012 09:41

  Hejja E!!!!! Bra jobbat =D

  SvaraRadera
 2. Jag får krupp! Kan endast kommentera via mobilen då! Men hon är iaf MIN söta lilla guddotter! Fadderdotter! Min lilla grodunge! :)
  Puss på er!

  SvaraRadera
 3. Nygårds Helle Jonsson17 september 2012 04:28

  Det känns rätt okej att ha börjat jobba. Ekonomin blir ju bättre om inte annat. Skruttis går det bara bättre och bättre för för varje dag som går hos dagmamman =D Vilket enbart är jätteskönt. Första dagen var ju enbart katastrof och vad jag tyckte synd om både G´s och dem andra barnens öron. T skrek ju 5 timmar av 6 den dagen och hon har ju röst för fem ungar... Idag saknar jag henne lite men det går oftast bra. kommer nog däremot vara väldigt närhetsberoende av henne på söndag =D Jag brukar ju få lördag och söndag med min älskade skrutta annars men på lördag ska vi samlas med föreningen vid 8.30 och kommer inte hem förrän runt 17-17.30. Mamma och lillsyrran ska pass skrutt.
  Jag trodde att T skulle vara mer närhetstörstande än hon är nu när hon börjat hos dagmamman och jag är borta. Men icke. Så gossjuk är hon inte ändå. Visst lite mer än förut men inte alls så mkt som jag trodde det skulle bli. Två kvällar förra veckan somnade hon dessutom själv i sin säng. Hon börjar bli stor =)

  SvaraRadera